Overblijven

Het overblijven op onze school wordt geregeld door een groep enthousiaste ouders, de overblijfouders. Iedere ochtend (behalve woensdag) zit er 1 van de coördinatoren aan de tafel in de hal. Hier kunt u uw kind opgeven voor overblijven, maar ook voor andere vragen. 

Wanneer uw kind(eren) voor de eerste keer komt overblijven dan krijgt u van ons een aanmeldingsformulier. Hierop kunt u de gegevens van uw kind(eren) invullen: naam van uw kind, naam van de huisarts, welke dagen uw kind overblijft en bijzonderheden (o.a. medicatie, allergieën).

De kinderen nemen hun eigen eten en drinken mee. Er staat een koelkast op school waar alle kinderen hun lunch in kunnen zetten, Bij de kleutergroepen staan er mandjes waarin u de lunch kunnen in zetten. Deze mandjes worden door ons in de koelkast gezet. Geef uw kleuter geen snoepje mee want na het eten krijgen zij al een snoepje van ons.

De kosten:

U kunt los betalen, dan kost het overblijven € 2.50 per keer, maar een strippenkaart is voordeliger. Met een strippenkaart komt u per keer uit op € 1.50. Strippenkaarten kosten € 30.- , € 60.- of € 90.-. Op 1 strippenkaart kunnen meerdere kinderen uit t gezin staan. Is de kaart bijna vol dan krijgt uw kind een briefje mee dat het weer tijd is voor een nieuwe kaart. Het is niet mogelijk om te pinnen bij ons!!!

Wilt u eens een keertje meekijken dan kan en mag dit altijd. Wilt u zelf misschien overblijfouder worden, kijk dan zeker eens mee of vraag ons om informatie.

U kunt ons iedere dag van 8.00 tot 8.45 uur (behalve woensdag) vinden aan de inschrijftafel in de hal.

Laura en Jolanda (coördinatoren TSO)